Header image alt text

Wonen Zuid

over wonen en huis huren of kopen in Zuid!

Wonen

Wonen start met wonen Zuid!

Iedereen moet ergens wonen, dus dan kun je maar het best een mooie plaats uitzoeken.

En op die mooie plaats het beste huis dat je jezelf en familie veroorloven kunt. Dan wordt prettig wonen een goede investering voor de toekomst.

Veel onafhankelijke onderzoeken over wonen tonen hetzelfde aan. De uitkomst van marktonderzoeken en enquêtes onder gewone consumenten tonen het keer op keer aan. Wonen in zuid is geliefd bij het overgrote deel van de wereldbevolking.

Dus niet alleen in Nederland en België is zo zuidelijk mogelijk wonen geliefd, maar ook in de rest van Europa. Het beeld is overigens in alle continenten zoals Azië, Amerika (USA), Afrika, Rusland, China en Australië gelijk. De sociale middenklasse oordeelt mogelijk uit oerinstinct overal gelijk.

Wel hebben de wereldburgers over genoemde continenten eigen specifieke wensen. Dit is aan de hand van geografische verschillen wel te verklaren. In het uiterste noorden en zuiden heeft men meer behoefte aan warmte. Terwijl mensen die nabij de evenaar wonen eerder beschutting tegen zon en warmte zoeken.

Dat is het mooie va de creatieve mens, die past zichzelf gemakkelijk aan iedere situatie aan. Vanzelfsprekend ook, je kunt jet klimaat tenslotte niet zomaar aanpassen… 😉

Wie dus de keuze heeft gaat graag wonen in zuid! Ga maar na; waar zou je zelf het allerliefste wonen?