Header image alt text

Wonen Zuid

over wonen en huis huren of kopen in Zuid!

Huizen

Vind alle huizen voor prettig wonen in Zuid!

De huizen in zuid zijn over het algemeen groot van omvang en hoog in prijs.

Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven voor wie wat minder te besteden heeft aan woongenot. En voor mensen die geen behoefte hebben aan uitgeven van veel geld aan wonen.

Goedkoop is uiteraard een relatief begrip en hangt samen met het beschikbaar besteedbaar inkomen van een huishouden. In Nederland wordt zo’n 30-35 % van het maandelijkse verzamelinkomen gezien als gezond verantwoord maximum.

Voor een fractie van deze prijs kun je overigens al onder Leegstandsbeheer een woning betrekken. Met een beetje geluk is zelfs een luxe villa in Zuid bewonen mogelijk!

Hoe groot jouw deel van het inkomen opgaat aan woonlasten bepaal je deels zelf. Gratis wonen in een huis lukt meestal niet en het maximum hangt samen aan wat je inkomen kan dragen. (Bijna gratis wonen kan dus wel!).

Voor dit geld wil je natuurlijk volledig naar wens wonen in zuid. En ook nog geld overhouden voor andere belangrijke dingen in het leven zoals ontwikkeling, dagelijks boodschappen, gezondheid en ontspanning.

Wil je een huis huren of liever een woning kopen wil hangt af van persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. Wanneer je ongehuwd gaat samenwonen is het verstandig om bepaalde zaken Notarieel goed vast te leggen.

Al voor een gering bedrag kan deze een Samenlevingscontrast opstellen, zo is alles goed geregeld. Verstandig bij een huis huren, vaak verplicht bij een huis kopen met hypotheek.

Een koophuis is interessant als je voor langere tijd wil blijven wonen. Voor beide situaties zijn er online volop huizen te vinden.

 

Huizen Huren in Zuid;

Huizen vinden

Kamertje zoeken

Seniorenwoning huren

Vrijsector huizen te huur

 

Huizen Kopen in Zuid;

Seniorenwoning kopen

Kopen op Huizenveiling

 

Wie goed zoekt, ook op de huidige woningmarkt, komt erachter dat goedkoop in bijzondere huizen wonen echt mogelijk is. Huizen huren of woningen kopen voor wonen in Zuid is zo voor iedereen wel bereikbaar!

Ja, zelfs in Amsterdam Zuid zijn huizen goed betaalbaar…